Urheilurakentaminen

Olemme erikoistuneet monitoimiareenoiden, urheilurakennusten ja urheilukeskusten suunnitteluun. 

Mottomme on  ARENAS – DESIGNED FOR DECADES OF SUCCESS

Suunnitteluperusteitamme ovat toiminnallisuus, kestävä kehitys, kohteen tuottavuus ja ajaton eleganssi koko kohteen käyttöiän.  Rakennus toimii hyvin siinä tehtävässä mihin se on tarkoitettu ja suunniteltu.

Monitoimiareenoiden toiminnallisuus edellyttää yleisön, esiintyjien, areenan palvelupisteiden, esiintymispaikkojen rakentajien ja teknisten toimijoiden tarpeiden huolellista analyysia ja logistiikan huolellista suunnittelua toimivuuden takaamiseksi. 

Monitoimiareenoissa on yleisö saatava liikkumaan nopeasti ja joustavasti pelien ja esitysten kuluessa.  Yleisön tulee viihtyä. Areenan muuntaminen käyttötarkoituksesta toiseen on tapahduttava nopeasti tilojen käyttöasteen pitämiseksi korkeana.  Näissä asioissa on erikoisosaamisemme parhaimmillaan.

Harjoitushallit ovat tärkeitä valmennuksen, koulutuksen ja harrastustoiminnan kannalta.  Harjoitushalleissa korostuvat käyttäjien tarpeet. Tarjoamalla lapsille ja nuorille monipuolisia harrastus- ja harjoittelumahdollisuuksia vahvistetaan tulevaisuuden hyvinvointia ja koulutetaan osaajia kilpailutoimintaan. Suuri merkitys tässä toiminnassa on myös vanhempien ja saattajien huomioiminen tilojen suunnittelussa.

Hiihtohallit ovat erikoisosaamistamme.  Ensimmäinen kohteemme oli Kivikon Hiihtohalli Helsingissä.  Olemme toteuttaneet hiihtohallien luonnossuunnittelun useassa vientikohteessamme.

Olemme toteuttaneet useita jalkapallohalleja Etelä-Suomen alueella.

Urheilurakennusten täytyy olla toimiva sijoitus omistajilleen.  Tilat on suunniteltava tältä taustalta.  Areenoiden on voitettava sekä esiintyjien että yleisön suosio.

Käyttöasteen korottamiseksi halutaan monesti areenan tai harjoitteluhallin viereen tai läheisyyteen hotelli. 

Näyttävyys ja ajaton eleganssi ovat tärkeitä suunnittelun lähtökohtiamme.  Toteutamme asiakkaillemme kestävän kehityksen ratkaisuja, jolloin elinikäiset käyttökustannukset ovat optimoidut.